Verzekeren particulieren

Alleen verzekeren als het moet

Iedereen met een eigen woning heeft zijn woonhuis verzekerd. Bij schade zijn de financiële gevolgen namelijk groot. Maar hoe zit dat eigenlijk bij overlijden? Of wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Wat betekent dat voor jou en jouw nabestaanden? Wist je dat de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen de laatste jaren behoorlijk zijn gedaald? Heb je een overlijdensrisicoverzekering die al enige tijd loopt? Dan kan het zinvol zijn om eens te kijken, of dit nog wel de meest voordelige oplossing voor je is. Met onze tool bereken je direct je voordeel. Verzekeren particulieren? Bij Advies Arena ben je aan het juiste adres.

Heb je wellicht nog een lijfrenteverzekering lopen? Of bouw je kapitaal op in een verzekering voor extra pensioeninkomen? Maar heb je eigenlijk geen idee of dat nog wel de beste oplossing is? Is je inkomen de laatste jaren flink gestegen en verdien je meer dan het maximum dagloon (ongeveer € 53.700,- bruto per jaar)? Dan wordt een eventuele werkloosheids- of arbeidsongeschiktheidsuitkering beperkt tot 70% van dit maximum dagloon. Dat kan grote gevolgen hebben voor hogere inkomens.

Verzekeren particulieren bij Advies Arena

Advies Arena maakt jouw situatie inzichtelijk. Ook brengen we de gevolgen van de verschillende risico’s voor je in beeld. Daardoor ben jij in staat om een afgewogen keuze te maken. Wij adviseren en bemiddelen o.a. in de onderstaande verzekeringen. Voor de bemiddeling ontvangen wij geen provisie. We behartigen uitsluitend jouw belang.

  • Overlijdensrisico
  • Lijfrente / pensioen
  • Kapitaalverzekeringen
  • Woonlastenbeschermers
verzekeren particulieren
Bel: 0548 859 864