Onze tarieven

Goed advies

Ons advies is niet gratis. Om jou goede diensten te kunnen verlenen, maken we ook kosten. Denk aan vergunningen, opleidingen, softwarelicenties en loonkosten. Onze tarieven onderscheiden zich door uitstekende dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Voordat we een opdracht starten, ontvang je altijd een schriftelijke opgave van zowel de inhoud van de dienstverlening als de kosten hiervoor. Op het moment dat je meer wenst dan is afgesproken, laten we vooraf weten of en zo ja welke financiële consequenties dit heeft. We brengen een eerlijk tarief in rekening en zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is.

Een goed advies levert je ook wat op. Dat kan zijn het verkrijgen van een goede hypotheek, een hoger rendement of een verlaging van jouw maandlasten. En je krijgt ook inzicht in jouw financiële situatie en dat geeft overzicht. Daardoor bent je zelf in staat om verantwoorde keuzes te maken. Zo vallen alle puzzelstukjes in elkaar en dat geeft rust!

Eerlijke prijs

Ons adviestarief voor starters is € 1.995,-. Hiervoor krijg je een compleet op jouw situatie afgestemd advies en regelen we de hypotheek voor jou van A tot Z. In onze tarievenlijst zie je de tarieven voor alle vormen van dienstverlening.

Tarieven Advies Arena
Bel: 0548 859 864