Open Huis 15 september 16.00 – 19.00 uur

Open Huis ‘Het Kantoor’ met kennisproeverij

Samen met 15 andere ondernemers, is Advies Arena gevestigd in ‘Het Kantoor’ aan de Maximastraat 1 in Nijverdal. Op vrijdag 15 september houdt ‘Het Kantoor’ van 16.00-19.00 uur open huis. Vier maanden na de opening zijn de meeste ondernemers helemaal ingeburgerd en daarom zetten we de deuren open voor belangstellenden. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen kennismaken met de aanwezige ondernemers én tevens een kijkje nemen in Het Kantoor.

Om het geheel interactief te maken organiseren we een ‘kennisproeverij’. De kennisproeverij zijn korte sessies waarbij de ondernemers actief hun gebundelde kracht delen met het publiek. Verschillende ondernemers presenteren dan samen de kennis die in ‘Het Kantoor’ aanwezig is.

Programma kennisproeverij:
16.30 uur: Intuïtief ontmoeten, door Henrike Schotman (De Magische Kracht) en Annemieke Middag (Confetti)
17.15 uur: Huren of kopen? door Marco ten Zende (Advies Arena)
18.00 uur: Beeld versterkt tekst (of juist niet?), door Natasja Klink (Bureau Taz) en Annemieke van Ipenburg (Tekststroom)

Tijdens het open huis is iedereen welkom, ook collega ondernemers uit de gemeente om te kijken of er nog meer krachten gebundeld kunnen worden. Kijk ook eens op de website van Het Kantoor Nijverdal.

Open Huis Het Kantoor

 

Bel: 0548 859 864