Hypotheekadvies Nijverdal

Hypotheekadvies Nijverdal?

Nijverdaller Marco ten Zende is eigenaar van Advies Arena, maar bovenal financieel planner. Zijn passie is klanten helpen bij complexe financiële vraagstukken. ‘We staan voor onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij voor klanten zoeken naar de beste hypotheek. We kunnen bijna alle banken en geldverstrekkers aanbieden, inclusief rechtstreeks de Rabobank. Daardoor hoef je als klant niet meer langs alle banken, want wij regelen de hypotheek van A tot Z.’ Dus ook voor hypotheekadvies Nijverdal, moet je bij Advies Arena zijn.

Een huis kopen doe je niet elke dag. Een spannend en bijzonder moment in je leven. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek één van de belangrijkste financiële beslissingen die je moet nemen. Dan wil je goed geïnformeerd worden en alle zaken prima regelen. Zodat je weet waar je aan toe bent en straks onbezorgd kunt genieten. Het is onze passie om jou daarbij te helpen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Marco ten Zende is een echter Nijverdaller en helpt je graag verder. Hypotheekadvies Nijverdal? Ook daarvoor moet je bij Advies Arena zijn.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van een aantal factoren. Uiteraard de hoogte van je inkomen, maar ook de marktwaarde van de woning, overige leningen, de inbreng van eigen middelen en de rente bepalen wat je kunt lenen. Wil je een indicatie van hoeveel jij kunt lenen? Bereken het zelf met onze leenmodule!

Actuele hypotheekrente

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dat betekent vaak lagere maandlasten en dat is wel zo prettig. Ben je benieuwd naar de actuele rentepercentages voor jouw situatie? Bereken het in onze rentevergelijkingsmodule.

Hypotheek oversluiten

Je hebt een hypotheek maar vindt jouw maandlasten aan de hoge kant. Via onze ‘oversluittool‘ kun je snel uitrekenen of het zinvol is om jouw hypotheek over te sluiten. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de kosten die je maakt om jouw hypotheek over te sluiten.

Startershypotheek

Overal lees je dat jongeren het op de woningmarkt moeilijk hebben. Toch komen er steeds meer mogelijkheden, juist voor starters die geen vast arbeidscontract hebben. Daardoor ligt een startershypotheek steeds vaker binnen de mogelijkheden. Wat betekent dit voor jou? Kijk op onze pagina ‘Startershypotheek’ en lees alles wat je moet weten.

Hypotheek voor ondernemers

Steeds meer mensen werken als ondernemer of zzp’er. Het inkomen dat je verdient is veelal niet vast en verschilt per jaar. Dat betekent dat het verkrijgen van een hypotheek meer maatwerk vraagt. Advies Arena heeft hier veel ervaring mee en helpt ondernemers graag bij het verkrijgen van de beste hypotheek.

Hypotheekadvies Nijverdal? Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak bij jouw thuis of bij ons op kantoor. Marco ten Zende helpt je graag verder met jouw hypotheek!

Marco ten Zende Advies Arena
Bel: 0548 859 864