Hypotheek zzp

Hypotheek zzp en ondernemer

Advies Arena is gespecialiseerd in zaken die er voor jou als ondernemer, zzp’er of vrije beroepsbeoefenaar toe doen. Ook bij het kopen van een woning of het oversluiten van jouw huidige hypotheek denken we graag met je mee. Een hypotheek zzp of voor ondernemers is nooit standaard, maar gelukkig hebben wij toegang tot veel banken en hypotheekverstrekkers, zodat we de beste voorwaarden en rentes voor jou kunnen selecteren. Jouw inkomen wordt bepaald aan de hand van de laatste 3 jaarcijfers en/of een prognose van een accountant. Bij steeds meer geldverstrekkers is het echter ook mogelijk om een hypotheek te krijgen als je nog niet zo lang ondernemer bent. Wij helpen je hier graag bij. Als ondernemer wil je bezig zijn met je onderneming en je klanten en daarom helpen wij jou graag met het aanvragen van een hypotheek.

Download de HypotheekWIJZER

NHG voor zzp’ers

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is ook voor beginnende zzp’ers mogelijk! Voor zzp’ers die minimaal 12 maanden actief zijn, is het mogelijk om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie aan te vragen. Er zijn steeds meer geldverstrekkers die hieraan meewerken.

Hoe werkt het?

  1. Je moet het toetsinkomen laten vaststellen door een deskundige partij.
  2. Met het afgegeven toetsinkomen berekenen wij hoeveel je als ZZP’er kunt lenen.

Op de site van NHG vind je uitgebreide informatie.

Wil je een indicatie van hoeveel jij als zzp’er of ondernemer kunt lenen? Of wil je meer weten over een hypotheek voor zzp’ers en ondernemers? Wij adviseren volledig onafhankelijk en helpen je graag!

Download onze HypotheekWIJZER

Informatie, adviezen en tips waarmee je verder komt. Vul het formulier in, dan ontvang je direct een link naar onze HypotheekWIJZER.

Bel: 0548 859 864