Hypotheek

Een huis kopen doe je niet elke dag. Een spannend en bijzonder moment in jouw leven. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek één van de belangrijkste financiële beslissingen die je moet nemen. Dan wil je goed geïnformeerd worden en alle zaken prima regelen. Zodat je weet waar je aan toe bent en straks onbezorgd kunt genieten. Het is onze passie om je hierbij te helpen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Gewoon een goed advies en de financiering van A tot Z perfect geregeld!’

Hey starter! Ken jij je mogelijkheden al?

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom.

Lees meer

Ondernemer? Wij helpen je graag!

Wij zijn gespecialiseerd in zaken die er voor jou als ondernemer toe doen.

Lees meer

Hypotheek oversluiten

Verhuizen, samenwonen of scheiden. Wat betekent dat voor jou?

Lees meer

Gratis hypotheek check

Advies Arena biedt nu de gratis ‘hypotheek APK’.

Lees meer

HypotheekWIJZER

Informatie, adviezen en tips waarmee je verder komt.

Download de HypotheekWIJZER

Hypotheek berekenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van een aantal factoren. Uiteraard de hoogte van je inkomen, maar ook de marktwaarde van de woning, overige leningen, de inbreng van eigen middelen en de rente bepalen wat je kunt lenen.

Actuele hypotheekrente

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dat betekent vaak lagere maandlasten en dat is wel zo prettig. Ben je benieuwd naar de actuele rentepercentages voor jouw situatie? Bereken jouw actuele hypotheekrente.

Hypotheek oversluiten

Je hebt een hypotheek maar vindt jouw maandlasten aan de hoge kant. Wij rekenen graag voor je uit of het zinvol is om jouw lening over te sluiten. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de kosten die je maakt om over te sluiten.

Hypotheek voor ondernemers

Steeds meer mensen werken als ondernemer of zzp’er. Het inkomen dat je verdient is veelal niet vast en verschilt per jaar. Dat betekent dat het verkrijgen van een financiering meer maatwerk vraagt. Advies Arena heeft hier veel ervaring mee en helpt ondernemers graag bij het verkrijgen van de beste hypotheek.

Startershypotheek

Overal lees je dat jongeren het op de woningmarkt moeilijk hebben. Toch komen er steeds meer mogelijkheden, juist voor starters die geen vast arbeidscontract hebben. Daardoor ligt een startershypotheek steeds vaker binnen de mogelijkheden.

Hypotheek check

Periodiek wordt jouw auto gekeurd en kijkt de garage of alles nog werkt en up-to-date is. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw hypotheek? Wanneer is daar voor het laatst een hypotheek check uitgevoerd? Advies Arena biedt nu de gratis ‘hypotheek APK’. We kijken of jouw financiering op een aantal belangrijke punten nog aan jouw wensen voldoet en up-to-date is.

Download onze HypotheekWIJZER

Informatie, adviezen en tips waarmee je verder komt. Vul het formulier in, dan ontvang je direct een link naar onze HypotheekWIJZER.

Bel: 0548 859 864