Financieel advies voor ondernemers

Financieel advies ondernemers

Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Dat is fijn, want dat geeft keuzevrijheid, maar vaak ook lastig omdat je de risico’s en gevolgen niet altijd goed inzichtelijk hebt. Je hebt nu een goed ondernemersinkomen, maar hoe zit het met jouw pensioen? En wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt wordt, of erger je komt te overlijden? Veel ondernemers denken ‘mijn bedrijf is mijn pensioen’, maar vaak is het bedrijf niet (makkelijk) te verkopen of valt de opbrengst tegen. Of je hebt samen met een compagnon een onderneming en één van beide valt uit of erger, komt te overlijden. Hoe zit het dan met de nabestaanden en wie krijgt dan de zeggenschap over de onderneming? Advies Arena is gespecialiseerd in financieel advies voor ondernemers.

Hypotheek

Advies Arena is gespecialiseerd in zaken die er voor jou als ondernemer, zzp’er of vrije beroepsbeoefenaar toe doen. Ook bij het kopen van een woning of het oversluiten van jouw huidige hypotheek denken we graag met je mee. Een hypotheek voor zzp’s of ondernemers is nooit standaard, maar gelukkig hebben wij toegang tot veel banken en hypotheekverstrekkers, zodat we de beste voorwaarden en rentes voor jou kunnen selecteren. Lees hierover meer op onze hypotheek zzp pagina.

Allemaal zaken die je vooraf goed wilt regelen en die in een financieel plan uitgebreid geanalyseerd worden. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, neem dan eens contact met ons op. We kunnen je helpen om alle zaken scherp in beeld te brengen en je van een goed onafhankelijk financieel advies voorzien.

Financieel advies voor ondernemers
Bel: 0548 859 864