DSB bank hypotheek? Oversluiten!

Heb je nu nog een hypotheek bij DSB Bank? Vanaf 1 april kun je zonder boete aflossen en overstappen naar een andere bank! Wij helpen jou daar graag bij. Bel 0548-859864 voor een online hypotheekgesprek.

Veel DSB-klanten betalen nu een hoge hypotheekrente en vanwege de hoge boeterente was overstappen vaak niet mogelijk. In de hypotheekvoorwaarden van veel klanten van de voormalige DSB bank (nu handelend onder de naam Finqus) staat dat boetevrij aflossen na tien jaar mogelijk is. Inmiddels is DSB Bank/ Finqus tien jaar failliet. Er is daarom besloten dat alle DSB-klanten de hypotheek boetevrij mogen aflossen.

De DSB bank stond erom bekend dat ze vaak veel te hoge hypotheken verkochten. Als de hypotheek hoger is dan de huidige woningwaarde, dan wordt overstappen lastig. Banken verstrekken hypotheken tot maximaal 100% van de woningwaarde. Ook moet het inkomen hoog genoeg zijn om de hypotheeklasten bij de nieuwe bank te kunnen betalen.

Heb jij nog een DSB hypotheek? Bel voor een online hypotheekgesprek en we kijken samen naar jouw mogelijkheden om over te stappen.

Advies Arena
Bel: 0548 859 864