Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

78% van de zzp’ers heeft niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid. 10% van de zzp’ers raakt arbeidsongeschikt. Wat doe jij? Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering helpt je verder.

Arbeidsongeschiktheid, daar wil je als ondernemer niet over nadenken. Maar soms loont het om dat toch even te doen. Wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Heb je genoeg geld om deze periode te overbruggen of doet je er verstandig aan om een AOV af te sluiten?

”Als ik arbeidsongeschikt raak, moet ik extra kosten maken om mijn zaak draaiende te houden”. De AOV-verzekering van Harry.

Leeftijd: 38 jaar
Verzekerd bedrag: € 20.000,-
Uitkeringsduur: tot AOW leeftijd (67 jaar)
Eigen risico termijn: 1 maand
Premie per maand: € 126,-

Hoe werkt Advies Arena voor jou? Eerst inventariseren we jouw situatie en wensen. Op basis daarvan zoeken wij de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Jaarlijks checken we of de verzekering nog aansluit bij jouw (wellicht veranderde) situatie. Zo weet je zeker dat je altijd zonder zorgen kunt ondernemen.

Eens sparren over jouw situatie? Kom eens een kop koffie drinken, we helpen je graag. Bel 0548 – 859 864 voor een afspraak.

Bel: 0548 859 864